GDPR politika

Pri IPTVIVI.COM, dostupnom putem IPTVIVI.COM, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovo Pravilo privatnosti sadrži vrste informacija koje IPTVIVI.COM prikuplja i bilježi te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našem Pravilu privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Mi smo Rukovatelj podacima vaših informacija.

Pravna osnova IPTVIVI za prikupljanje i korištenje osobnih informacija kako je opisano u ovom Pravilu privatnosti ovisi o Osobnim informacijama koje prikupljamo i posebnom kontekstu u kojem prikupljamo informacije:

– IPTVIVI mora izvršiti ugovor s vama.
– Vi ste dali IPTVIVI dopuštenje da to učini.
– Obrada vaših osobnih informacija u legitimnom je interesu IPTVIVI.
– IPTVIVI mora poštovati zakon.

IPTVIVI će vaše osobne informacije čuvati samo onoliko koliko je potrebno za svrhe navedene u ovom Pravilu privatnosti. Čuvat ćemo i koristiti vaše informacije koliko je potrebno kako bismo ispunili naše zakonske obveze, riješili sporove i provodili naše politike.

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EGP), imate određena prava u vezi zaštite podataka. Ako želite saznati koje Osobne informacije imamo o vama i ako želite da se one uklone iz naših sustava, obratite nam se.

U određenim okolnostima imate sljedeća prava zaštite podataka:

– Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje informacija koje imamo o vama.
– Pravo na ispravak.
– Pravo na ulaganje prigovora.
– Pravo na ograničenje.
– Pravo na prenosivost podataka.
– Pravo povlačenja privole.

Zapisnici

IPTVIVI.COM slijedi standardnu proceduru korištenja zapisnika. Ti zapisi bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Svi hosting provideri to rade kao dio analitičkih usluga hostinga. Informacije koje se prikupljaju putem zapisnika uključuju IP adrese, tip preglednika, pružatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, referentne/izlazne stranice te moguće broj klikova. Ove informacije nisu povezane s bilo kojim osobno identificirajućim podacima. Svrha informacija je analiziranje trendova, upravljanje web stranicom, praćenje kretanja korisnika na web mjestu i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i web praćenje

Kao i svaka druga web stranica, IPTVIVI.COM koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija, uključujući preferencije posjetitelja, i stranice na web mjestu koje je posjetitelj otvorio ili posjetio. Informacije se koriste kako bi se optimiziralo korisničko iskustvo prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika i/ili drugih informacija posjetitelja.

Pravilo privatnosti

Možete konzultirati ovaj popis kako biste pronašli Pravila privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera IPTVIVI.COM.

Oglašivački poslužitelji trećih strana ili oglašivačke mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web praćenja koje se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i povezanim poveznicama na IPTVIVI.COM, a koje se šalju izravno korisničkom pregledniku. Pritom automatski dobivaju vašu IP adresu. Ove tehnologije koriste se kako bi se mjerila učinkovitost njihovih oglašivačkih kampanja i/ili prilagodila sadržaj oglasa koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Napomena da IPTVIVI.COM nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila privatnosti trećih strana

Pravila privatnosti IPTVIVI.COM ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam preporučujemo da provjerite odgovarajuća Pravila privatnosti tih oglašivačkih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. U njima se mogu sadržavati njihove prakse i upute o tome kako se odjaviti od određenih opcija.

Možete odlučiti onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija u vašem pregledniku. Za detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, posjetite odgovarajuće web stranice preglednika.

Informacije o djeci

Još jedan dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite za djecu prilikom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili nadziru online aktivnosti svoje djece.

IPTVIVI.COM namjerno ne prikuplja osobno identificirajuće informacije od